Okulumuz  öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü söyledikleri şarkıya klip çekerek kutladı.

Okulumuz öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü söyledikleri şarkıya klip çekerek kutladı.

Okul Müdürümüz Serkan DEMİRCİ'nin sözlerini yazdığı ve  bestelediği ,öğrencileri ile seslendirdiği ''Öğretmenim Şarkısı'' büyük beğeni aldı

24.11.2022 760

Öğrencilerimiz 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü söyledikleri şarkıya klip çekerek kutladı.

Öğretmenlerimize sürpriz hazırlayan öğrencilerin söylediği şarkının sözlerini Okul Müdürümüz Serkan Demirci yazdı. Okul Müdürümüz, "Öğretmenim" adlı şarkının bestesini de yaptı.

Şarkıyı  Okul Müdürümüz Serkan Demirci ile seslendiren 2. sınıf öğrencisi Beren Yüksel'e arkadaşları eşlik etti.

Klibimizde öğrencilerin öğretmenleriyle sınıfta, okulda geçirdiği anlar yer alıyor. Klibin yönetmenliğini ve çekimlerini ise okulun velilerinden YıldırımMesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Radyo Televizyon Alan Şefi Engin Ünsalüstlendi. Okulun çeşitli mekanlarında çekilen klipte 16 öğretmen ve öğrenciler görev aldı.

Klipte yer alan öğrenciler, projeye katkıda bulunmaktan mutlu olduklarını belirterek, öğretmenlerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Serkan Demirci ise Öğretmenler Günü'nde  bu şarkıyı Şehit Öğretmen Ayşenur Alkan' a ithaf etti .

Öğretmenim" şarkısının sözleri şöyle:

"Karanlığı aydınlatan ışıksın sen öğretmenim.

Cehaletle çarpışan nefersin sen öğretmenim.

Kırlardaki çiçeklere ümitsin sen öğretmenim.

Öğretmenim öğretmenim,

Saygı sensin, sevgi sensin.

Öğretmenim öğretmenim,

Sabır sensin, dostluk sensin.

Ana sensin, baba sensin.

İlmek ilmek yarın sensin.

Ana sensin, baba sensin.

Dillerde duasın sen.